Usta Analistten Ralli Yapan Bu Altcoin İçin Uyarı Geldi!

Kripto para piyasası üzerindeki sisler yavaş yavaş dağılıyor. Bu pozitif ortamda, spot ETF haberlerinin dopingiyle lider altcoin Ethereum güçlü bir koşu yaptı. Bununla birlikte, geniş takipçi kitlesine sahip bir kripto analisti, Ethereum’un (ETH) Bitcoin’e (BTC) kıyasla bir süre daha düşük performans göstereceği konusunda uyarıyor.

Bitcoin ilerlerken, lider altcoin geride kalacak!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasada bir bahar havası var. Lider kripto para Bitcoin, 37 bin doların üzerindeki mevzisini koruyor. Lider altcoin Ethereum da son rallisinin kazanımlarını muhafaza ediyor. Yeni bir video güncellemesinde, kripto analisti Benjamin Cowen, takipçilerine son gelişmeleri değerlendiriyor. Cowen, Bitcoin hakimiyetinin (BTC.D) yükselmeye devam edeceğine inandığını söylüyor. Bu nedenle, Ethereum’un geride kalacağını öne sürüyor.

BTC.D, Bitcoin’e ait toplam piyasa değerinin yüzdesini takip eden bir gösterge. Yükselen bir BTC.D grafiği, genel olarak altcoin’lerin BTC’den daha düşük kazançlar elde ettiğini gösterir. Buna lider altcoin Ethereum da dahil. Cowen, görüşlerini şu şekilde açıklıyor:

Son birkaç yıldır kripto portföyüm ağırlıklı olarak sadece Bitcoin’den oluşuyor. Çünkü piyasanın geri kalanının çoğundan daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum. Piyasanın tamamından değil ama piyasanın geri kalanının çoğundan daha iyi performans gösterecek. Bu yüzden hakimiyeti daha da arttı.

ETH/BTC paritesi önemli bir dirençle karşı karşıya

Benjamin Cowen, Bitcoin karşısında Ethereum’un (ETH/BTC) bir trend çizgisinin altına düştükten ve onu yeniden test etmeye çalıştıktan sonra önemli bir dirençle karşı karşıya olduğunu söylüyor. Usta analist, bu konudaki görüşlerini ise şu şekilde izah ediyor:

Ether-Bitcoin’i aşağı çeken Bitcoin rallileridir. Ve şu ETH/BTC çöküşe bakın. Sonunda bu takozu aşağı yönde kırdı… Geçen döngüde yaptığı şeyin aynısı… Ve şimdi kendimizi, Ether-Bitcoin paritesinin potansiyel olarak bu trend çizgisini, 2022 Ekim’inde, 2023 Mart’ında ve 2023 Haziran’ında ve 2023 Eylül’ünde destek olarak tuttuğu trend çizgisini geri test ettiği noktaları birleştirirsem bir konumda buluyoruz. Şimdi de Kasım 2023’te alttan test ediyor. Şimdi, bunun önemli bir direnç seviyesi sunabileceğini iddia ediyorum.

Kaynak: Bejamin Cowen

Analist, Ethereum/Bitcoin paritesi için uyarıyor!

Benjamin Cowen, ETH/BTC trend çizgisinin üzerinde bir hareket yapsa bile, altcoin / Bitcoin paritesinin düşüş trendini ikna edici bir şekilde tersine çevirmek için destek olarak çevirmesi gereken yukarı yönde bir dizi direnç seviyesiyle karşı karşıya kalacağı konusunda uyarıyor. Bu uyarısını ise şu şekilde dile getiriyor:

Tüm bu direnç seviyeleri var. İsterseniz bunları yatay olarak çizebilir ve Ether-Bitcoin’in tutmaya çalıştığı bu direnç seviyelerinden bazılarına bakabilirsiniz. Bir şeyi kanıtlamak için aşması gereken çok şey var.

Kaynak: Bejamin Cowen

Bu arda, ETH/BTC bu yazı sırasında 0,0560 BTC (2.093 dolar) olarak işlem görüyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x